Skip to content

Kom maar naar het feestje van mijn zoon, dan hoor je het. Hoe hij heet? Albert. En hij viert dat hij 55 wordt. Hij wil een tuinfeest, nou, dat kan meneer zich permitteren.

Ik kom niet zo vaak bij hem. Hij is niet altijd aardig voor me. En dat zwembad is me te groot. ECHT.

En die kleinzoon van me, Merlijn, doet allemaal enge dingen met zijn drone. Straks vliegt dat apparaat in mijn haren. Ik was vroeger al bang van een vleermuis. Die blijft wel weg, als ik een sigaartje rook, maar zo’n drone niet.

Ik heb nog een zoon: Frank. Of heet hij nou Ton? Jeetje ik zal toch niet ….? Nee, Frank heet hij.

Kijk maar op openluchttheateroosterhout.nl of er nog plaats is op het tuinfeest.

Wordt vast héél gezellig. En ik mag er roken! ECHT

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar in**@op************************.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar in**@op************************.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Copyright 2024 Openluchttheater Oosterhout

Designed by Profit Webdesign

Back To Top
Zoeken