Skip to content

Die broer van mij, Albert, viert zijn verjaardag. Dan kan ik niet wegblijven. Probleem is: hij vindt mijn vrouw veel te aardig. ECHT. Ik vind zijn vrouw ook heel aardig. ECHT? Hij is van de rijke tak van de familie. En omdat ik niet van de wandelende tak wil zijn, heb ik een campertje gekocht,.

Met plek voor twee: voor mijzelf en voor Mijn Lieve Gunsteling.

O ja, Ik heet Frank Leenders, FL, dus op die camper staat: FLIPSTIP. C’est le Ton qui fait la musique.

Er staat nog veel meer op en in die camper. Kom maar kijken, want ik breng hem mee naar het feestje van die broer-van-mij.

Op openluchttheateroosterhout.nl kun je zien of je er nog bij kan. Wel reserveren.

En als je me wilt inhuren – voor een kinderfeestje of zo – laat effe weten…

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar info@openluchttheateroosterhout.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar info@openluchttheateroosterhout.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Copyright 2024 Openluchttheater Oosterhout

Designed by Profit Webdesign

Back To Top
Zoeken