Ik kom zo maar binnenwaaien in Huize Leenders, net op de dag dat ze daar een feestje vieren. ECHT.

Ik had wel naar Mexico gewild, maar dat is allemaal zo gemakkelijk nog niet. Speling van het lot …

Lekke band, batterij van mijn iPhone leeg. Gelukkig zijn ze hier gastvrij. Ik mag zelfs mee barbecueën. Kom je ook? Kijk op openluchttheateroosterhout.nl of er nog plek is. Het wordt ECHT heel gezellig. Tja, je zit wel bovenop het 50-meterbad, maar je hoeft geen zwemkleding mee te brengen: de familie wil niet dat de party ontaardt. Nou, ik ben benieuwd. De jarige, die Albert Leenders, dat is een ECHTE man. Leer mij de echte mannen kennen. Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg: ‘Ik weet wat echte mannen willen. Echte mannen willen MEER.’ En mannen die roepen: ‘Willen we minder?’ Dat zijn geen echte mannen … ECHT?