Skip to content

Amice, hoe vaak overkomt het ons niet dat malicieuze types ons confronteren met de gevaren van ons edele beroep? In deze ongewisse coronatijden vind ik het affreus dat ik soms geacht word acute hulp te verlenen aan waaghalzen die elke pandemie ontkennen.

Soit. Heb ik weekenddienst, dan sta ik paraat. Belt mijn goede vriend Albert Leenders, dan draaf ik braaf op. ECHT. Hij viert binnenkort zijn verjaardag; kijk maar op openluchttheateroosterhout.nl of je nog mee kunt feesten. Dan gaan ze los, hoor! Zijn kinderen hebben net die drug 3-MMC ontdekt, volgens mij snuift zijn vrouw wel eens een lijntje en zijn broer houdt wel van een glaasje. Die hoopt op een lange nazit. En zijn moeder … Ach, zijn moeder, die denkt dat je covid kunt bestrijden met sigarenrook. Ik verwijder nog liever 5 teken uit de oksel van een Engel dan dat ik dat mens behandel. Als ik haar zie, denk ik: ‘Val dood’. Nee, niet ECHT, hoor. Ergens is het best wel een schatje met wie ik graag eens zou willen zwemmen. In de Galderse meren bij voorbeeld.

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar in**@op************************.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar in**@op************************.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Copyright 2024 Openluchttheater Oosterhout

Designed by Profit Webdesign

Back To Top
Zoeken