Skip to content

Hoi, ik ben Erik Leenders, E.L. dus. Jaja, Extra Large.

Ik ben de oudste zoon van Albert. Die rijke papa van me woont in één van die 84.000 huizen van boven het miljoen, aan de Warandelaan. In zijn achtertuin viert hij in juni zijn verjaardag. Kom ook, joh. Vindt ie leuk. Ga wel naar binnen via het Paterserf. Kijk maar op openluchttheateroosterhout.nl. Welkom op 11, 17, 18, 19, 24 of 25 juni om 21.00 uur ‘s avonds.

Of ik er ook ben? Eigenlijk moet ik studeren. Binnenkort tentamens. Maar dat online gedoe komt me de strot uit. Als ik slaag, betaalt pa een reisje naar Tessaloniki. Of ik dan alleen ga? Er mag ook een vriendin mee, maar eigenlijk ga ik liever met mijn zus. Ja, met Lotte. Daar kan ik het héél goed mee vinden … ECHT.

 

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar in**@op************************.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar in**@op************************.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Copyright 2024 Openluchttheater Oosterhout

Designed by Profit Webdesign

Back To Top
Zoeken