Skip to content

U heeft het vast al wel gelezen. Hij wordt 55 in juni. De snotneus!

Ik heb hem nog geboren zien worden. En ik heb intussen allebei mijn prikken gehaald. Heb je als oudje ook eens een voordeel. Ik ben dan wel bejaard, maar ik doe nog van alles. Ik regel heel dat huishouden van Albert.

Wilt u op zijn verjaardag komen? Regel ik! ECHT!

Kijk op openluchttheateroosterhout.nl en u ziet wanneer u nog terecht kunt in zijn tuin. In juni, ja. Ik heb het er maar druk mee.

Jaja, Albert steunt op mij. Dus ‘Stien steunt’ en soms kreun ik. Da’s de leeftijd. De moeder van Albert komt ook. Die ken ik dus nog van vroeger, want ik werkte als meisje al voor de familie. En zijn vrouw dan? Da’s een verhaal apart.

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar info@openluchttheateroosterhout.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Handige links

Van de meeste producties is een videoverslag gemaakt. Stuur een mail naar info@openluchttheateroosterhout.nl en je krijgt een link van de gewenste voorstelling toegestuurd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Route

Het Openluchttheater in Oosterhout (NB) ligt in de wijk Oosterheide in Oosterhout-Zuid. Om het theater te bereiken kunt u op uw navigatie Paterserf 18, 4904 AR invoeren. Achter de zes hoge flats kunt u via het bruggetje over de sloot het theater bereiken.

Copyright 2024 Openluchttheater Oosterhout

Designed by Profit Webdesign

Back To Top
Zoeken